WIE BEN IK

Mijn naam is Hanneke van Kalkeren.

In 2010 heb ik mijn diploma sportmassage gehaald. Deze opleiding ben ik gaan volgen omdat ik sport heel leuk vind maar helaas ook te maken heb gehad met blessures. Hierna heb ik aanvullende cursussen gedaan: medical taping, triggerpointbehandeling, stoelmassage en cuppingtherapie. Inmiddels heb ik geleerd dat goede zorg voor het lichaam blessures en ziekten voorkomt.

Regelmatige massage levert daar een bijdrage aan.

Het geeft mij veel voldoening om te zien dat door middel van massage mensen lekkerder en beter in hun vel gaan zitten. Behalve mijn massagepraktijk aan huis, geef ik ook behandelingen in gezondheidscentrum Medplus.

Je kunt ook ’s avonds voor een afspraak terecht. Voor stoelmassage kom ik graag naar de werkplek toe.

Tot ziens op de massagetafel of-stoel.

Comments are closed.